Нова индустриална зона, ул. Покровнишко шосе
Благоевград,
България
23.0947407
42.0224879
UserLikes
Име: ОЛИМПОС 99
Адрес: Благоевград, Нова индустриална зона, ул. Покровнишко шосе
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.olympos-99.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Хранителни стоки
Дейност:

Маслини

Ключови думи: маслини, варива, зехтин, олимпос, делфи

    Галерия


    ОЛИМПОС 99 ОЛИМПОС 99 ОЛИМПОС 99



    За нас

    Стефаника ООД /в съместна дейност с Олимпос-99 ООД/ е представител за България на маслините ДЕЛФИ и ИНТЕРКОМ, зехтин АРГОЛИС и ориз и варива АГРИНО. 
    Имаме регистрирана и собствена търговска марка - ОЛИМПОС-99. 

    От централния склад и офис в Благоевград и склад и офис в София, обслужваме клиенти като Пикадили АД, ХИТ, ТВ Европа, ЦБА, хотел Шератон, Хилтън Гранд Хотел София и много други супермаркети, търговски вериги, борси, хотели и ресторанти. Имаме и утвърдена мрежа от представители и търговски пътници в страната. 

    Фирмена политика: Качеството е основната ни цел! 

    Продуктите, които предлагаме са с отлично качество и на конкурентни цени. Произведени са от водещи в своята област фирми, сертифицирани за контрола на качеството /HACCP, ISO 9001:2000, ISO 22000:2005, BRC GLOBAL STANDART CERTIFICATE, TUV/. 

    С грижа за нашите клиенти! 
    Годишната програма, която правим, ни дава възможност да осигурим на клиентите си пълната ни гама продукти и желаните количества през цялата година. Изключително богатият ни асортимент и различните и удобни за всеки клиент опаковки, постоянството в качеството и възможността за доставка "до вратата" на клиента, ни правят предпочитан и сигурен партньор за Вас!




     
    Открийте ни в Google+